top of page
2.png

OVER MIJ

Sinds jong meisje ligt mijn passie al bij paarden. Voordat ik aan de opleiding voor paardensport massage begon was ik paardrij-instructrice. Het viel mij op dat de problemen die naar voren kwamen niet altijd rijtechnisch opgelost konden worden. Dit wekte mijn nieuwsgierigheid met als gevolg dat ik mij begon te verdiepen in het bewegingssysteem van het paard. Ik wilde graag bijdragen het welzijn van paard en ruiter.

 

In 2008 heb ik de opleiding Paardensport Massage in Noord-Brabant met succes behaald en begon ik mijn eigen bedrijf  'Paardenmassage Drenthe'. Sindsdien heb ik mij verder ontwikkeld en heb ik mij verder gespecialiseerd in: Triggerpoints, Acupressuur, Neuro Reset Therapie, Homeopathie, Manipulatie Therapie & Holistische massage.

Doordat ik mij gespecialiseerd heb en ik dus niet alleen een paardenmasseuse ben heb ik er in 2019 voor gekozen om de naam van mijn bedrijf te veranderen in Paardentherapie Inge Hoevers. 

Mijn doel is om lichamelijke problemen van paarden te constateren en op te lossen om zo het paard zo gelukkig en gezond mogelijk weer te laten bewegen. Ik probeer dit doel te behalen met behulp van verschillende behandeltechnieken

Ik ben er van overtuigd dat samenwerken als team essentieel is om zo het beste resultaat te behalen!

Inge Hoevers

IMG_6083.JPG
bottom of page